Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Recente Projecten

> keukenontwerp

In een nieuwbouw woning waar al veel details zijn vastgelegd door de architect ontstond de opdracht om dit huis anders in te richten dan op papier getekend.

Aan de voorzijde van het huis is een ruimte gecreƫerd voor een keuken, de electra lag al klaar om aan de linkerzijde lage kasten te plaatsen, en om aan de rechterzijde een hoge wand te maken,.. op deze manier sta je altijd tussen twee kasten te koken. In dit nieuwe ontwerp is rekening gehouden met het feit dat de keuken open en ruimtelijk moet ogen. De keuken heeft aan de voorzijde van het huis een barfunctie, wat voor een borrel of een snelle hap gebruikt kan worden. Op dit schiereiland is de kookplaat gevestigd, je kookt met het uitzicht, i.p.v tegen een blinde wand. De keuken is afgewerkt met een wit stenen blad, als contrast met de donkere keuken afwerking. De keuken wordt geƫindigd met een twee tal hoge kasten.

De ronde tafel Join van Porro verbindt de rechte bank, en de strakke rechte keuken met elkaar.
De tafel functioneert als dynamisch middelpunt in het interieurontwerp. De witte de tafel refereert aan het bovenblad van de keuken.

- ontwerpproces schetsen
- ontwerp schets 3d

Kvik keuken, inbouwapparatuur van Smeg barkrukken Arper.
Eetkamertafel Join van Porro.
DRS chairs – Vitra
Verlichting van Nimbus, Flos en Artemide.

Submit a Comment