Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Recente Projecten

On 31, jan 2020 | No Comments | In | By Caspar Zijlstra

> Stijn & Caspar

In een nieuwbouwwoning waar al veel details zijn vastgelegd door de architect ontstond de opdracht om dit huis anders in te richten dan op papier getekend.

Aan de voorzijde van het huis is een ruimte gecreƫerd voor een keuken, de electra lag al klaar om aan de linkerzijde lage kasten te plaatsen, en om aan de rechterzijde een hoge wand te maken, op deze manier sta je altijd tussen twee kasten te koken. In dit nieuwe ontwerp is rekening gehouden met het feit dat de keuken open en ruimtelijk moet ogen. De keuken heeft aan de voorzijde van het huis een barfunctie, wat voor een borrel of een snelle hap gebruikt kan worden. Op dit schiereiland is de kookplaat gevestigd, je kookt met het uitzicht, i.p.v tegen een blinde wand. De keuken is afgewerkt met een wit stenen blad, als contrast met de donkere keuken afwerking. De keuken wordt beƫindigd met een twee tal hoge kasten.

Submit a Comment

You must be logged in to post a comment. Login