Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Recente Projecten

On 09, dec 2012 | No Comments | In | By Caspar Zijlstra

> Quinteshuis

Samenwerkingsproject 2010

Project Quinteshuis – te Groningen zuid

Opdrachtstelling: Interieurontwerp. Uiteindelijk creëren van werkplekken in de stijl van ‘het nieuwe werken’
Concept: ‘Working to the future’ waarbij verschillende faciliteiten worden gecombineerd in een gebouw, op deze manier kan men langer verblijven in het gebouw. Deze faciliteiten zijn onderverdeeld in: Relax, Work and Gather.

- Restaurant, bar, fitness en kinderdagverblijf bevinden zich op de begane grond van het gebouw. Makkelijk toegang tot het nieuwe terras en de Piccardhofplas.
- Vide staat in contact met 1e verdieping (zie trapontwerp) werkplekken bevinden zich aan de raamzijde. Stiltewerkplekken en overlegruimte in aparte kamers. Cafewerkplekken bevinden zich bij de trap.
- Vide staat in contact met 2e verdieping (zie trapontwerp) Vergaderzaal bij de trap, werkplekken in zijvleugel van het pand. Toegang tot dakterras.
- Vide staat in contact met de 3e verdieping (zie trapontwerp) Seminairruimte, flexibel in te richten.

Submit a Comment