Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

caspar zijlstra

Caspar Zijlstra is ‘groot geworden’ in het interieur. Zestien was Caspar toen hij zijn eerste baan in deze branche kreeg, en hij was meteen gegrepen. Na een studie interieurarchitectuur aan de Minerva kunstacademie in Groningen deed Caspar ervaring op bij architectuurstudio Skets en werkte hij in diverse interieur(design)winkels. Sinds 2013 versterkt hij (springers) interiors als allrounder: interieurs ontwerpen, tekenen, klantencontacten onderhouden en vooral héél veel organiseren en regelen.

Caspar is een groot liefhebber en kenner van modern design. Een conceptuele denker met veel gevoel voor service. En bovenal doortastend en bescheiden.

Het maken van een ontwerp op grote schaal is iets wat mij als ruimtelijk ontwerper goed afgaat. Ik heb een sterk gevoel voor verhouding en werk met contrasten in materialen. Tijdens mijn studie en werk – jaren heb ik ervaring opgedaan met conceptueel denken en ruimtelijk ontwerpen. In mijn portfolio is terug te zien dat ik werk vanuit verschillende concepten en dat ik zowel interieur als objectgericht werk maak. Ik heb diverse interieurs ontworpen, zowel zakelijk als particulier, tijdens mijn stage en werk. Door deze veelzijdigheid kan ik klanten van dienst zijn voor een interieur of object.

Anderen omschrijven mij als: een persoon vol initiatief, leergierig, teamspeler, kenner van modern design, betrokken bij de organisatie, luistert goed naar de ander en legt makkelijk contact.